gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Concerto is een begrip. Een wereldzaak. Nostalgisch en tegelijkertijd zijn tijd vooruit. De drukbezochte platenwinkel die op deze plek in 1955 begon, is uitgegroeid tot een vijf panden omvattende hotspot voor muziekliefhebbers. Het enorme aanbod van zowel nieuwe als tweedehands cd's, lp's en dvd's in alle denkbare genres maakt Concerto de moeite waard voor een leuk dagje winkelen in Amsterdam. Concerto is een zaak waar muziekliefhebbers nog echt de tijd nemen om urenlang door bakken te wroeten om die moeilijk verkrijgbare of zeldzame cd of lp op de kop te tikken. Maar waar ook even snel het ideale muziekcadeau gekocht kan worden. Concerto heeft teveel specialiteiten om op te noemen, aangezien wij voor elk genre een aparte afdeling hebben. En elke afdeling heeft zijn eigen specialisten die moeiteloos de nieuwste releases presenteren.

Lees een artikel over de geschiedenis van Concerto.
En voor een serie foto's uit het Concerto Archief.Concerto verkoopt cd's, lp's en dvd's, zowel nieuw als tweedehands. De diverse afdelingen beslaan: Pop, jazz, klassiek, dance, wereldmuziek, muziekdvd's en vele andere genres. Een uitgebreide collectie speelfilms, tv-series en documentaires op dvd vind je ook in de winkel. Zowel nieuw als 2e hands.

DRAAITAFELS & HOOFDTELEFOONS

Ook draaitafels van Project, Thorens en Audio Technica behoren tegenwoordig tot het assortiment. Voor het bestellen van naalden en elementen kan je ook terecht in de winkel. Daarnaast is er een grote selectie hoofdtelefoons aanwezig van o.a. Urbanears, Sennheiser, Beyerdynamic, Aerial 7, en Ultrasone. Uiteraard hebben we de mogelijkheid om te komen proefluisteren.

2e HANDS INKOOP

De inkoop van cd's, lp's en dvd's vindt elke dag plaats tussen 10.00 en 12.00 in de ochtend. Voor informatie bel: 020-6245467 Bij inkoop is legitimatie verplicht. De inkoop is selectief, dat betekent dat niet alles wordt ingenomen. Bel eventueel van te voren om erachter te komen of het zin heeft om langs te komen. Of stuur een mail naar : tweedehands@concerto.nuCONCERTO KOFFIE

Muziek en koffie gaan hand in hand. De koffiezaak draait plaatjes, de platenzaak schenkt nu ook koffie. In Concerto is er nu Concerto Koffie. Een meeting place voor muziekliefhebbers met signeersessies, filmmiddagen, exposities, veel live-acts. En koffie, tosti's, broodjes, soep, taart en meer! Daarnaast is er bij een afdeling met boeken! meer info Concerto Koffie.


CONCERTO PODIUM

Zondag 9 december is het nieuwe Concerto Podium officieel geopend met een prachtig dubbel-concert van Glen Hansard en Sean Rowe. Wekelijks zullen er instores plaatsvinden van uiteenlopende acts. Bekijk hier een playlist van drie (!) met instores in Concerto! Bij Concerto Koffie zullen naast instores ook filmpresentaties en signeersessies op het programma staan.
Voor het actuele programma kijk op deze site bij de INSTORES of op de Concerto Facebook paginaKORTINGSKAARTEN

Op vertoon van de volgende pasjes krijg je 10% korting* in de winkel op cd's, dvd's en vinyl : Melkweg Card, Paradiso jaarpas, Cineville, Excelsiorpas, Abonnementhouders Nederlands Opera, Eye/filmmuseum
.
de korting geldt niet op concertkaarten en niet bij creditcardbetalingen.

INDIEVLOOT

Indievloot is een initiatief van Paradiso en Concerto. Paradiso tickets voor de helft van de prijs en zonder presale fee. De kaarten zijn alleen te koop bij Concerto in de winkel en in beperkte aantallen dus OP=OP. ( meer info Indievloot )

KAARTVERKOOP

In de winkel worden kaarten verkocht voor o.a. Paradiso, Melkweg, Het Bimhuis, Trouw Amsterdam en nog veel meer. Telefonisch reserveren van kaarten is niet mogelijk.

CONTACTGEGEVENS

Utrechtsestraat 52 -60
1017VP Amsterdam
020- 6235228 / 6245467
voor vragen betreffende de weborders: webwinkel@platomania.nl

• Openingstijden
Ma: 10.00 - 18.00 Di: 10.00 - 18.00 Wo: 10.00 - 18.00
Do: 10.00 - 21.00 Vr: 10.00 - 18.00 Za: 10.00 - 18.00 Zo: 12.00 - 18.00

Volg Concerto op Facebook, Twitter en YouTube

nieuwsbrief