gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
Plato Deventer
Openingstijden
Maandag
13:00 - 18.00 uur
Dinsdag
10:00 - 18.00 uur
Woensdag
10:00 - 18.00 uur
Donderdag
10:00 - 18.00 uur
Vrijdag
10:00 - 18.00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
12:00 - 17.00 uur

Plato Deventer

Plato zit al ruim 25 jaar in Deventer en wordt al jarenlang gewaardeerd door muziekliefhebbers. Sinds eind 2021 is de winkel gevestigd in een prachtig nieuw en ruim pand aan de Lange Bisschopstraat 14. De nieuwe winkel wordt gekenmerkt door de frisse uitstraling en het ruime aanbod van vinyl bestaande uit de nieuwste releases, special editions en tijdloze klassiekers. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor cd's, boeken, boxsets, posters en tweedehands. Een unieke aanvulling is het aanbod kleding, sneakers en vintage door Niche MRKT

Boogie Monster

Plato Deventer

zondag 12 juni 14:30

Boogie Monster komt uit Deventer en keken al enige tijd uit naar het uitbrengen van hun debuut LP, maar een zekere wereldwijde crisis gooide ook hier roet in het eten. Wie goed oplette was hun naam en eerste single Movin’ On al tegengekomen op de tweede verzamelaar van het Electrosaurus front, studio en label van de heren van DeWolff. Het was Pablo van de Poel die, aangenaam verrast toen Boogie Monster als openingsact voor DeWolff fungeerde, de heren uitnodigde om in zijn Utrechtse studio de debuut LP op te nemen. Een geslaagd en veelbelovend debuut, met zeer veel trots op Concerto Records uitgebracht.

Simon Keats

Plato Deventer

zaterdag 9 juli 14:30

Op Falling Star probeert singer-songwriter Simon Keats (nom de plume van Paul Zoontjens, toetsenist van The Kik) zijn vinger te leggen op de tendensen van de tijd. We leren niet alleen het beest kennen waarop de tijdsgeest zich voortbeweegt. Maar ook neemt hij ons mee in een aangrijpend verhaal waarvan het fictieve personage James de hoofdpersoon is. Daarmee kiest hij voor een stijlvorm die we kennen uit de rijke popgeschiedenis. Denk aan David Bowie’s Ziggy Stardust of Fatal Flowers’ Jimmy D. Is Back! De maker heeft een spiegel willen bouwen zo groot als de mensheid, maar vertelt een verhaal zo menselijk als u en ik.

Spinvis (RSD Drops)

Plato Deventer

zaterdag 18 juni 14:00

Erik de Jong alias Spinvis is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017).

nieuwsbrief