Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
ROYAL PARKS -DIGI-, ROYAL PARKS, CD, 8714374963145

ROYAL PARKS

ROYAL PARKS -DIGI-

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 3005304 EAN: 8714374963145
€ 8,50
RECENSIE
De zanger en liedjesschrijver die schuil gaat achter Royal Parks is Diederik Nomden, die al een tijd actief is in de muziek en die niet bij de minste namen heeft gediend. Ooit maakte hij deel uit van Redivider, de voorloper van Alamo Race Track. Vervolgens kwam hij terecht bij Daryll-Ann, Johan, Ellen ten Damme en Awkward I.

Mede door de aanmoedigingen van bevriende muzikanten werd het eens tijd voor een eigen album. Zo kwamen o.a. vrienden uit Alamo Race Track hun muzikale hulp bieden in de studio, en ziehier het debuut van Royal Parks.

Elf zeer degelijke en sfeervolle composities komen in een dik half uur voorbij en ademen voornamelijk een jaren zeventig sfeer, die prettig in het gehoor liggen. Zeker liefhebbers van Johan kunnen hiermee goed uit de voeten maar iedereen moet luisteren naar The Comfort of Defeat, zelden een popsong gehoord met zo'n memorabel baslijntje. Alle reeds gemaakte toplijstjes van 2012 moeten nog maar eens herzien worden na het beluisteren en genieten van Royal Parks.
Recensent : Redactie
Datum : 11-08-2012
verschenen in Platomania : 293
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
363
363 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO