gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 15,00

ROYAL PARKS

ROYAL PARKS -DIGI-

Genre: Pop & Rock
Label: EXCELSIOR
Releasedatum: 08-11-2012
Herkomst: NL
Item-nr: 3005304
EAN: 8714374963145
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

De zanger en liedjesschrijver die schuil gaat achter Royal Parks is Diederik Nomden, die al een tijd actief is in de muziek en die niet bij de minste namen heeft gediend. Ooit maakte hij deel uit van Redivider, de voorloper van Alamo Race Track. Vervolgens kwam hij terecht bij Daryll-Ann, Johan, Ellen ten Damme en Awkward I.

Mede door de aanmoedigingen van bevriende muzikanten werd het eens tijd voor een eigen album. Zo kwamen o.a. vrienden uit Alamo Race Track hun muzikale hulp bieden in de studio, en ziehier het debuut van Royal Parks.

Elf zeer degelijke en sfeervolle composities komen in een dik half uur voorbij en ademen voornamelijk een jaren zeventig sfeer, die prettig in het gehoor liggen. Zeker liefhebbers van Johan kunnen hiermee goed uit de voeten maar iedereen moet luisteren naar The Comfort of Defeat, zelden een popsong gehoord met zo'n memorabel baslijntje. Alle reeds gemaakte toplijstjes van 2012 moeten nog maar eens herzien worden na het beluisteren en genieten van Royal Parks.

Tracks

Disc 1
1. Icy Waters
2. She
3. Doing Overtime
4. Taken From Me
5. Little Bird
6. And You'll See
7. The Comfort Of Defeat
8. Out On Parole
9. From My Home
10. At The End Of The Day
11. Ask My Mother

nieuwsbrief