Open main menu

winkelmandje

Geen artikelen geselecteerd
ONZE WINKELS ZIJN WEER GEOPEND BESTEL & HAAL AF @ CONCERTO OF PLATO VOOR 16:00 BESTELD MORGEN IN HUIS

Recensie

Wervelende tango’s van Astor Piazzolla en ingetogen milonga’s van oude meesters zoals Carlos Gardel, Anibal Troilo en Pedro Laurenz. Un Abrazo is een omhelzing van deze prachtige muziek door Tango Aliado, een uniek kwartet bestaande uit vier professionele musici, samengebracht door hun grote liefde voor tangomuziek. Wij zullen de pareltjes uit ons concertrepertoire opnemen op onze eerste cd: Un Abrazo.

Tango Aliado is een Amsterdams kwartet dat bestaat uit: Francoise van Varsseveld: viool, Mariken Zandvliet: piano, Lucas Stam: cello en Gert Wantenaar: bandoneon. De musici zijn bondgenoten op een ontdekkingsreis naar het werk van de beroemde Carlos Gardel en andere tango grootmeesters uit het verleden.

De kwartetleden hebben een verschillende muzikale achtergrond, variërend van klassieke tot lichte muziek en wereldmuziek. Op het conservatorium en tijdens hun werkzaamheden in orkesten hebben ze elkaar ontmoet en het klikte muzikaal en persoonlijk zo goed dat ze besloten samen verder te gaan. Inmiddels geeft Tango Aliado met veel plezier concerten op uiteenlopende locaties en hun muziek wordt steeds met groot enthousiasme ontvangen. (voordekunst)

Cd release Tango Aliado 'Un Abrazo' from voordekunst on Vimeo.

Door Redactie op 2015-01-21
.

nieuwsbrief