gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

TANGO ALIADO

UN ABRAZO

Releasedatum: 14-01-2015
Herkomst: NL
Item-nr: 3358162
EAN: 8714835107446
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Wervelende tango’s van Astor Piazzolla en ingetogen milonga’s van oude meesters zoals Carlos Gardel, Anibal Troilo en Pedro Laurenz. Un Abrazo is een omhelzing van deze prachtige muziek door Tango Aliado, een uniek kwartet bestaande uit vier professionele musici, samengebracht door hun grote liefde voor tangomuziek. Wij zullen de pareltjes uit ons concertrepertoire opnemen op onze eerste cd: Un Abrazo.

Tango Aliado is een Amsterdams kwartet dat bestaat uit: Francoise van Varsseveld: viool, Mariken Zandvliet: piano, Lucas Stam: cello en Gert Wantenaar: bandoneon. De musici zijn bondgenoten op een ontdekkingsreis naar het werk van de beroemde Carlos Gardel en andere tango grootmeesters uit het verleden.

De kwartetleden hebben een verschillende muzikale achtergrond, variërend van klassieke tot lichte muziek en wereldmuziek. Op het conservatorium en tijdens hun werkzaamheden in orkesten hebben ze elkaar ontmoet en het klikte muzikaal en persoonlijk zo goed dat ze besloten samen verder te gaan. Inmiddels geeft Tango Aliado met veel plezier concerten op uiteenlopende locaties en hun muziek wordt steeds met groot enthousiasme ontvangen. (voordekunst)

Cd release Tango Aliado 'Un Abrazo' from voordekunst on Vimeo.

Door Redactie op 2015-01-21

nieuwsbrief