Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
UN ABRAZO, TANGO ALIADO, CD, 8714835107446

TANGO ALIADO

UN ABRAZO

Drager: CD (Aantal 1 ) Levertijd: Onbekend
Herkomst: NL Item-nr: 3358162 EAN: 8714835107446
€ 14,99
RECENSIE
Wervelende tango’s van Astor Piazzolla en ingetogen milonga’s van oude meesters zoals Carlos Gardel, Anibal Troilo en Pedro Laurenz. Un Abrazo is een omhelzing van deze prachtige muziek door Tango Aliado, een uniek kwartet bestaande uit vier professionele musici, samengebracht door hun grote liefde voor tangomuziek. Wij zullen de pareltjes uit ons concertrepertoire opnemen op onze eerste cd: Un Abrazo.

Tango Aliado is een Amsterdams kwartet dat bestaat uit: Francoise van Varsseveld: viool, Mariken Zandvliet: piano, Lucas Stam: cello en Gert Wantenaar: bandoneon. De musici zijn bondgenoten op een ontdekkingsreis naar het werk van de beroemde Carlos Gardel en andere tango grootmeesters uit het verleden.

De kwartetleden hebben een verschillende muzikale achtergrond, variërend van klassieke tot lichte muziek en wereldmuziek. Op het conservatorium en tijdens hun werkzaamheden in orkesten hebben ze elkaar ontmoet en het klikte muzikaal en persoonlijk zo goed dat ze besloten samen verder te gaan. Inmiddels geeft Tango Aliado met veel plezier concerten op uiteenlopende locaties en hun muziek wordt steeds met groot enthousiasme ontvangen. (voordekunst)

Cd release Tango Aliado 'Un Abrazo' from voordekunst on Vimeo.

Recensent : Redactie
Datum : 21-01-2015
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
343
343 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO