gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. A.1. Jingle Bells
2. A.2. Cool Yule
3. A.3. Have Yourself A Merry Little Christmas
4. A.4. Winter Wonderland
5. A.5. Santa Claus Is Coming To Town
6. A.6. Home (When Shadows Fall)
7. A.7. Frosty The Snowman
8. A.8. Christmas In New Orleans
9. B.1. Zat You Santa Claus?
10. B.2. Sleigh Ride
11. B.3. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
12. B.4. Christmas Night In Harlem
13. B.5. White Christmas
14. B.6. We'll Be Together Again
15. B.7. The Christmas Song
16. A.8. I've Got My Love To Keep Me Warm