gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

PROJECT

PL: DEBUT PRO SATIN BLACK PICKIT PRO

Releasedatum: 25-10-2020
Herkomst: NL
Item-nr: 4316757
EAN: 9120097826039
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

De Pro-Ject Debut PRO is een draaitafel ter ere van Pro-Ject’s 30-jarige jublieum. Een PRO uitvoering van één van Pro-ject’s meest succesvolle modellen. Nadat de Debut Carbon EVO in 2020 een revolutie teweegbracht in de Debut-serie, legt de Debut PRO de lat nog hoger. Niet alleen een nieuwe draaitafel ontwerp, maar ook een compleet nieuw element, terug naar de roots.

Het nieuwe Pick it PRO element levert een levendiger en robuuster geluid en overtuigt met zijn grote dynamische bereik. De perfecte combinatie van componenten is de sleutel tot het geweldige charismatische geluid van de Pick it PRO.

Een mijlsteen voor de volgende decennia. De Debut PRO brengt een absoluut nieuw ontwerp naar Pro-Ject draaitafels. Deze audiofiele draaitafel overtuigt in alle opzichten – niet alleen visueel, maar vooral ook qua geluid. De precisie CNC-gefreesde onderdelen zijn optisch perfect op elkaar afgestemd en leiden de Debut PRO naar zijn moderne, eenvoudige, elegante en ongekende ontwerp. De nikkelafwerking van al deze aluminium componenten resulteert in een hard, resistent oppervlak. Dit proces stelt Pro-Ject in staat om zeer hoogwaardige en duurzame componenten te produceren en kunststoffen en soortgelijke materialen te vermijden die in de loop van de tijd blijven verouderen en belangrijker nog, ook de geluidskwaliteit aantasten.

De Pro-Ject Debut PRO wordt compleet geleverd met Pick It PRO element en de Carbon-Aluminium toonarm. Een Record Puck PRO aandrukgewicht is optioneel leverbaar.
Door Redactie op

nieuwsbrief