gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

ACDA & DE MUNNIK

NAAR HUIS -COLOURED-

Label: MUSIC ON VINYL
Releasedatum: 14-01-2022
Herkomst: NL
Item-nr: 4328120
EAN: 8719262021884
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Thomas Acda en Paul de Munnik leren elkaar kennen op de Amsterdamse Kleinkunstacademie in 1989. Het duurt even voordat ze samen op de planken staan, maar in 1997 brengt het cabaret- en muziek duo hun titelloze debuutalbum uit. Acda & de Munnik zitten niet stil, want in 1998 komt alweer het tweede album uit, Naar Huis. Tijdens hun theatertour spelen ze voor uitpuilende zalen en verheffen hun harmonische zang tot handelsmerk. Ook tijdens het festivalseizoen blijft geen podium gespaard. Naar Huis bevat een mix van emotionele verhalen en gevatte, grappige passages. Op het album vind je onder andere de singles “Niet Of Nooit Geweest”, “Het Regent Zonnestralen” en “Laat Me Slapen”, welke alle drie uitgroeiden tot niet alleen grote hits, maar ook tijdloze klassiekers uit de Nederlandse popmuziek. Ook “Zitten Voor De Blues” vind je op het album, welke opgenomen is met Van Dik Hout.

Acda en de Munnik is één van de meest succesvolle duo's van Nederlandse bodem. Met een muzikale diversiteit, gecombineerd met herkenbare teksten en hun gewone-jongens-imago groeien ze uit tot favorieten van het Nederlandse publiek.

Naar Huis is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 500 individueel genummerde exemplaren op vlammend gekleurd vinyl en bevat een insert met songteksten.

180 gram audiophile vinyl
Inclusief insert met songteksten
Inclusief “De Kapitein”, “Niet Of Nooit Geweest”, “Het Regent Zonnestralen” en “Laat Me Slapen”
Gelimiteerde & genummerde editie van 500 stuks op vlammend gekleurd vinyl
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Het Regent Zonnestralen
2. Niet Of Nooit Geweest
3. Naar Huis
4. Laat Me Slapen
5. Mis Ik Jou De Munnik
6. Slaap Zacht, Elisabeth
7. Zwerf'on
8. Zitten Voor De Blues
9. De Kapitein
10. Wennen Aan Jou
11. Brussel Moeten Heten
12. Wees Niet Bang
13. Eerste Helmersstraat
14. Bij Haar Zijn

nieuwsbrief