gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

In 2007 geleden verscheen het debuutalbum van een van de grote beloftes die Nederlandse hiphop op dat moment rijk was: Jiggy Dje. Een puristisch hiphopalbum dat volledig geproduceerd werd door Terilekst genaamd 'Noah's Ark'. Het album ontving zeer positieve recensies en werd later in de Nieuwe Revu (door een vakjury) uitgeroepen tot de top 5 beste Nederlandse hiphopalbums ooit.

Nu is daar 'de Ark de Triomf'. Het album van de Amersfoortse MC dat in het teken staat van leven, liefde en het vieren van succes. Niet het vieren van 'de beste rapper zijn' of 'de meeste hits maken', maar van het feit dat je kan doen wat je wil doen. Een minder hoogdravende Jiggy Dje dan mensen misschien verwachten, maar zeker niet minder overtuigend.

Voor 'de Ark de Triomf' werkt Jiggy niet alleen met vaste producer Terilekst maar ook met de jonge producers (en Arkboys) SirOJ en FS Green. Daarnaast doen SpaceKees en Turk hun ding op het album, maar passeert ook Pete Philly de revu (in het Nederlands).
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. De Hollandse Droom
2. Loop Met Me
3. De Ark De Triomf
4. Superster
5. Bericht Van De Sponsor: Ik Ben Er Nog
6. Zeggut
7. Mama Zei
8. Regen Op Warm Asfalt
9. Ik Heb Je
10. Doeniejiggy
11. Je Weet Wel Wie
12. Bericht Van De Sponsor: Aanraken Is Kopen
13. Moevuh
14. Hey Dj!

nieuwsbrief