gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Harmonized By Arthur Henry Mann, Arr. Stephen Cleobury
2. Arr. Stephen Cleobury
3. In The Bleak Midwinter (Version For Choir And Strings)
4. Arr. Martin Shaw 1875-1958
5. O Come, All Ye Faithful (Adeste Fideles) [Arr. Willcocks]
6. The First Nowell (Arr. Willcocks)
7. Arr. S. Cleobury
8. Arr. Robert Lucas De Pearsall 1795-1856
9. Rocking Carol (Arr. Willcocks)
10. Arr. Ralph Vaughan Williams
11. Arr. D. Willcocks
12. While Shepherds Watched Their Flocks (Arr. Willcocks) [Orch. Morgan/pochin]
13. Arr. H. Walford Davies 1869-1941
14. Ding Dong! Merrily On High (Arr. Wood) [Orch. Morgan/pochin]
15. Hark! The Herald Angels Sing (Arr. Willcocks)
16. Arr. Sir David Willcocks 1919-
17. Shepherds In The Field Abiding (Arr. Wood) [Orch. Morgan/pochin]