gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

De naar de Amsterdamse Zeedijk genoemde band De Dijk brengt hun, alweer negende studio album, De Stand Van De Maan uit in 1997. Hun muziek, een mix van Nederlandstalige rock & roll en rhythm & blues is inmiddels mede door hun live-reputatie bij een groot publiek populair. Op De Stand Van De Maan zijn ook de Hot Haarlemmer Dijk Horns bestaande uit Roland Brunt (sax) en Mike Booth (trompet) weer van de partij. Door hun blazerspartijen krijgen nummers als “Laat Het Vanavond Gebeuren”, “Nu Even Niet” en “Heb Je Het Hart”, geschreven op verzoek van het Nationaal Comité 4 en 5 Mei, net dat beetje extra. Met uitzondering van “Voor Een Dag Van Morgen” (Hans Andreus) schreef zanger Huub van der Lubbe alle nummers voor dit album. Opvallend is het gebruik van mandolines op “Wie Lacht Er Niet”, de tekst van “Stampvol Café” en het stevige “Wie Het Heftig Wil”. De Stand Van De Maan behaalt de nummer 2 positie in de Dutch Album Charts in 1997.

Voor de eerste keer is de 25 jaar jubileum editie De Stand Van De Maan verkrijgbaar op vinyl, exclusief als Black Friday/Record Store Day release. Het album is beschikbaar als gelimiteerde oplage van 1000 individueel genummerde exemplaren op geel gekleurd vinyl en bevat een insert met songteksten.

180 gram audiophile vinyl
25 jaar jubileum editie
Insert met songteksten
Voor het eerst op vinyl verkrijgbaar
Inclusief de singles “Laat Het Vanavond Gebeuren”, “Stampvol Café” en “Heb Je Het Hart”
Gelimiteerde oplage van 1000 individueel genummerde exemplaren op geel vinyl
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Laat Het Vanavond Gebeuren
2. Wie Lacht Er Niet
3. Nu Even Niet
4. Wie Het Heftig Wil
5. Stampvol Cafi
6. Bij Deze Stand Van De Maan
7. Heb Je Het Hart
8. Ik Heb Jou
9. Voor Een Dag Van Morgen
10. Wanhoop Niet

nieuwsbrief