gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

UITVERKOCHT

CONCERTO EXCLUSIVE OP ROOD VINYL
LIMITED 300 STUKS MET NUMMERING
LET OP: MAX 2 EXEMPLAREN PER KLANT
Typeringen, ik ben er wars van zoals jullie weten, maar electro (-pop, -dance, EDM) van Hollandse bodem schrijdt gestaag verder, ontwikkelt zich meer en meer. Was al uitmuntend, maar nu dient zich een nieuwe lichting aan. Mocht ik onlangs een verbluffend sterk optreden meemaken van Staatseinde uit Utregh, hier gaan we even wat superlatieven uitspreken over deze Haagse act; Prins S en de Geit (what’s inna name:-). Uit de albumtitel kun je opmaken dat het toch vooral niet allemaal al te serieus genomen moet worden, óf toch weer wel,...een beetje ? Deze band draait om vrij(-blij) heid, ongebondenheid, anarchie met spitsvondige teksten en retestrakke beats van de hand van Daniel Ortgies in een muzikaal breed spectrum gezet en gecomponeerd door gitarist Marne Driessen. Ritmisch poëtisch, meanderend tussen rappo-clappoh, beat poetry en voordracht, en dat alles in een decor van schurende,grommende, machine-achtige, zagende geluiden; ijzersterk, helder geproduceerd. Verveelt werkelijk nergens dit gehele album. Ga ze in levende lijve zien,...absoluut een aanrader. Veel Plezier !
Onderteken dit schrijfsel in ‘hun’ stijl met deze Hollandse uitdrukking: met de Prins over de Maas geweest zijn (veel meegemaakt hebben).

Kladblok
Rood Staan Hard Gaan
Kinderboerderij (Keiblij)
Gastenlijst
Nacht
Interlude
Kan Je Niet Maken
Rikkie
Als Punk Geen Muziek Is
Als De Zon Opkomt
Outro
Door Paul Maas op

nieuwsbrief