gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

KINGS OF LEON

ONLY BY THE NIGHT

Genre: Pop & Rock
Label: RCA RECORDS LABEL
Releasedatum: 19-09-2008
Herkomst: NL
Item-nr: 2296244
EAN: 0886973271223
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Amper anderhalf jaar na het verpletterende Because of the Times zijn de priesterzonen uit Tennessee alweer terug met een vierde album, om voor nog meer opschudding te zorgen in de hedendaagse Rockmuziek. In Engeland staan ze al aan de top, het kan niet missen dat de rest van de wereld nu zal gaan volgen. De lekker in het gehoor liggende radiosingle Sex on Fire wordt momenteel de ether in geslingerd. De opener Closer brengt je meteen in een heerlijke melancholische stemming. Dit wordt benadrukt door de ongrijpbare zang van frontman Caleb Followell, die betoverend, indringend, subtiel en rauw onbeschoft tegelijk is. De tien songs zijn geheel uiteenlopend met allen hun eigen kracht en genoeg potentie om afzonderlijk overeind te blijven staan op het album. Enkele hoogtepunten zijn Crawl, Use Somebody en Be Somebody.

Een nieuw tijdperk is begonnen met deze uitstekende plaat! Leuke bonus: Op hun website worden 23 homevideos gelinkt naar YouTube welke tijdens de releaseperiode van het nieuwe album (van 1 t/m 23 september) werden geschoten. Deze zullen zijn geïntegreerd in hun nieuwste video Crawl.

Tracks

Disc 1
1. Closer
2. Crawl
3. Sex On Fire
4. Use Somebody
5. Manhattan
6. Revelry
7. 17
8. Notion
9. I Want You
10. Be Somebody
11. Cold Desert

nieuwsbrief