gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Adam Sat Weeping At The Gates Of Paradise
2. O Wilderness, Gather Me
3. That Is Why I Live In Poverty
4. My Soul, My Soul
5. O Man, Doomed And Wretched
6. When They Beheld The Ship That Suddenly Came
7. Oh My Soul, Why Are You Not Afraid
8. If You Wish To Overcome
9. I Have Reflected On My Life As A Monk
10. Christian People, Gather Together!
11. I Entered This Life Of Tears A Naked Infant
12. (Wordless)