gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Op 15 september 2023 verschijnt het tweede deel van het dubbelalbum Uit Het Hoofd van Guus Meeuwis. Het album is uitgekomen in twee delen, het eerste deel verscheen in mei 2023. Bij de release van het eerste deel verraste Guus met een nieuwe Nederlandse sound, een frisse en tikkeltje Amerikaanse rocksound met liedjes als Voor Mijn Hart en Verloren Overwinning. Ook het onmiskenbare en vertrouwde geluid van Guus en zijn band zijn weer te horen op liedjes als Mooier of het ingetogen Fouten. Het album laat horen waar Meeuwis staat in het leven, persoonlijke liedjes over liefde, vriendschappen en over het leven. In de samenwerking met producer Christon Kloosterboer, heeft Guus een nieuw Nederlands geluid gevonden, een sound die opvallend vertrouwd voelt. Uit Het Hoofd laat horen dat de singer-songwriter zichzelf opnieuw blijft uitvinden. Het dubbelalbum wordt met de release van het tweede deel op 15 september compleet gemaakt, het album verschijnt digitaal, in een deluxe 2CD digipack en op 2LP vinyl.

Guus over ‘Uit Het Hoofd’: “Ieder liedje is een stukje uit m’n hoofd, een hersenspinsel gegoten in muziek, dat ik graag wil delen. Soms om te vieren, soms om te bemoedigen. De ene keer om te bespiegelen, de andere keer om te bezinnen. Om te troosten, om te verwonderen.”

DEEL 1
1. Mooier
2. Voor Mijn Hart
3. We Vieren Het Toch
4. Fouten
5. De Verloren Overwinning
6. Troosten We Samen
7. Waar Gezegd
8. Danser Op Het Gras

DEEL 2
1. Stapelen Geluk
2. Ik Weet Een Plek
3. Naast Me Zonder Naast Me
4. Net Zolang
5. De Olifant
6. Ik Vergeet Jou Niet
7. JA
8. Stap Voor Stap
Door Redactie op

nieuwsbrief