gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

CONCERTO EXCLUSIEVE OP GEEL VINYL
GELIMITEERDE EN GENUMMERDE EDITIE VAN 200 STUKS
ALLEEN VERKRIJGBAAR VIA CONCERTO & PLATO en PLATOMANIA.NL


INSTORE IN CONCERTO
Op de dag dat de nieuwe plaat verschijnt geeft de band een optreden in Concerto!
Vrijdag 6 oktober 17:00. Toegang is zoals altijd gratis Facebook event
Tussen 2003 en 2015 presenteerde de Amsterdamse indieband Alamo Race Track vier albums in verschillende bezettingen. De tweede plaat Black Cat John Brown uit 2006 groeide uit tot een klassieker. Alle poppodia werden aangedaan en ook in het buitenland gloorde het succes. Onlangs werd deze plaat gerereleased door platenmaatschappij Excelsior. Gitarist Ralph Mulder, Winschotenaar en het enige bandlid dat al in voorloper Redivider werkzaam was, is de drijvende kracht van het viertal. De overige bandleden, Nienke Overmars op drums, Robin Berlijn gitaar en zang, en David Corel op bas en zang en eveneens al een “oudgediende” van de band, completeren deze.

Na een tumultueuze tijd voor Ralph waarin de pandemie en persoonlijke problemen voor een lastige periode zorgden, begonnen hij en Berlijn in stilte te werken aan nieuw repertoire. Werk dat beland is op Tear Valley en in de SSE studio van Frans Hagenaars op uiterst sfeervolle wijze zijn beslag heeft gekregen. Weer is Alamo Race Track erin geslaagd een fijn indierock album te maken vol energiek gitaarspel, heerlijk drumwerk en (samen)zang. Beluister het Americana-album, dat alles in zich heeft om andermaal uit te groeien tot een klassieker! Geniet van songs als Sally H, het vocaal sterke Got To Get Home, of de singer-songwriter song Wish I Was A Bird! Vanaf eind oktober gaat de band op clubtour kriskras door Nederland! (Koos Schulte)
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Sally H.
2. Got To Get Home
3. Fight
4. Romney Shed 1
5. Wish I Was A Bird 1
6. Wish I Was A Bird 2
7. Trespass
8. Cold Country
9. Sea Of Possibilities
10. House Of Crosses
11. Remember When You Were Young
12. Romney Shed 2

nieuwsbrief