gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

DELUXE 4LP/2CD/BLURAY BOXSET

Na meer dan 20 jaar in de maak de zijn geweest, verschijnt op 1 december eindelijk Peter Gabriel's nieuwe album i/o. Het is zijn eerste album met volledig nieuw materiaal sinds het album Up uit 2002. Alle 12 nummers zijn onderworpen aan twee stereomixen: de Bright-Side Mix, verzorgd door Mark 'Spike' Stent, en de Dark-Side Mix, zoals bewerkt door Tchad Blake. "We hebben twee van de beste mixers ter wereld in Tchad en Spike en ze brengen absoluut verschillende karakters naar de nummers. Tchad is meer een beeldhouwer die een reis bouwt met geluid en drama, Spike houdt van geluid en het in elkaar zetten van deze beelden, dus hij is meer een schilder." Beide versies staan op de dubbel-CD en zijn ook apart verkrijgbaar als dubbel vinyl album. Een derde versie - de In-Side Mix, in Dolby Atmos, is afkomstig van Hans-Martin Buff en is terug te vinden op de Blu-ray.

Foil blocked, clamshell box with obi-band. Bright-Side and Dark-Side Mixes across 4 pieces of black vinyl, 33rpm. 2CDs one Bright-Side Mix, one Dark-Side Mix. 1Blu-ray with the In-Side Mix (Dolby Atmos) and 24/96 hi-res stereo mixes. Casebound book with expanded liner notes and a poster.

Panopticom
The Court
Playing for Time
i/o
Four Kinds of Horses
Road to Joy
So Much
Olive Tree
Love Can Heal
This Is Home
And Still
Live And Let Live
Door Redactie op

nieuwsbrief