gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

One time pressing of deluxe black 180g vinyl with a gatefold sleeve and embossed cover, packaged with a folded 24x36” poster.

Green Day is back! Of eigenlijk zijn ze nooit helemaal weggeweest, hun vorige album kwam namelijk in 2020 uit: het lijkt zo, omdat ze simpelweg al enorm lang bezig zijn. De in 1987 opgerichte band heeft onlangs Dookie opnieuw uitgebracht als 30th anniversary deluxe editie, en binnenkort ook nog American Idiot als 20th anniversary editie. Het team van de punk-rockers was is ondertussen ook nog eens druk bezig geweest om een volledig nieuw album uit te brengen. Saviors is een knallende plaat met 15 tracks, helemaal in de stijl van Green Day. Het lijkt alsof ze niet ouder zijn geworden sinds die bovengenoemde twee platen. Kritische teksten, harde gitaren en enorm veel plezier: het is de Green Day Guarantee. Ik moet zeggen dat het geluid echt heel goed is, misschien wel iets te goed voor een punkband... Maar dat doet over het geheel niks af aan de kwaliteit van dit album. (Willem Sloet)
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. The American Dream Is Killing Me
2. Look Ma, No Brains!
3. Bobby Sox
4. One Eyed Bastard
5. Dilemma
6. 1981
7. Goodnight Adeline
8. Coma City
9. Corvette Summer
10. Suzie Chapstick
11. Strange Days Are Here To Stay
12. Living In The 20S
13. Father To A Son
14. Saviors
15. Fancy Sauce

nieuwsbrief