gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

TEAC's nieuwste draaitafel, de TN-3B SE is een stijlvolle, gestroomlijnde, riem-aangedreven platenspeler met een ingebouwde MM-type PHONO EQ-versterker en digitale USB-uitgang. Het gebruikt een nieuwe toonarm met mesrand- en draaipuntlagers, die samen met de gerenommeerde toonarmfabrikant SAEC zijn ontwikkeld, voor een ongeëvenaarde stabiliteit en resolutie. De TN-3B SE biedt een natuurlijke en uitgebalanceerde geluidskwaliteit en is snel en eenvoudig in te stellen. We geloven dat het een nieuwe standaard zet, die zal voldoen aan de behoeften van zowel audiofielen als fervente platenverzamelaars.

Voorgeïnstalleerd pickup-element uit de VM-serie

Een Audio-Technica AT-VM95E pickup-element met een elliptisch gevormde stylus-punt is voor het gemak vooraf op de toonkop geïnstalleerd. Nadat u de doos hebt geopend, zet u de draaiplateau op zijn plaats, monteert de toonkop op de toonarm en kunt u al beginnen te genieten van uw platen.

Ingebouwde phono EQ-versterker van het MM-type

De TN-3B bevat een MM-type phono EQ-versterker, zodat u de platenspeler kunt aansluiten op een conventionele versterker / hifi-systeem zonder PHONO-ingang. De NJM8080 is een hifi-op-amp met lage vervorming en wordt gebruikt om de zwakke signalen van het phono pickup-element naar LINE-niveau te versterken.

USB digitale uitgang voor digitale archivering

Een USB-poort op het achterpaneel levert digitale audio van CD-kwaliteit naar uw pc/Mac, zodat u uw analoge bibliotheek kunt opnemen/archiveren in een digitaal audioformaat van hoge kwaliteit. Zodra u uw vinyl naar digitaal hebt gearchiveerd, is het een eenvoudige zaak om ernaar te luisteren terwijl u onderweg bent via een smartphone/draagbare audiospeler of in uw auto (door ze op een CD-R te branden of ze over te brengen naar een geheugenkaart/stick).

Functies in een oogopslag

Mechanisme met riemaandrijving
Platenspeler met 2 snelheden voor 33⅓ en 45 tpm
Mesrand- en draaipuntlager op de toonarm, ontworpen door de gerenommeerde fabrikant van de toonarmen SAEC
Gegoten aluminium draaiplateau
Ingebouwde PHONO EQ-versterker compatibel met MM-type pickup-elementen
Hifi-op-amp, NJM8080, gebruikt in het PHONO EQ-stadium
Anti-skating mechanisme
USB digitale audio-uitgang voor het digitaliseren van platen op een pc/Mac
PHONO/LINE analoge uitgang (schakelbaar)
Vergulde oxidatiebestendige uitgangsconnectoren
Voorgeïnstalleerde AT-VM95E pickup-element geleverd door Audio-Technica
Stevige MDF-plint met hoge densiteit en meerlaagse lakafwerking
Schokabsorberende isolerende voetjes
GND-aansluiting
Voldoet aan RoHS
Door Redactie op

nieuwsbrief