gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

2LP - 180g Crystal Clear Vinyl Limited 50th Anniversary Collector's Edition UV Vinyl Picture Disc. Comes packaged in a slip cased gatefold sleeve, with an exclusive poster.

Als onderdeel van de 50ste verjaardag 2023 remastercampagne zal Pink Floyd een Collector's Edition van The Dark Side Of The Moon uitbrengen op kristalhelder vinyl. Dit zal een set zijn van 2 x 180g single sided LP's, met UV-illustraties aan de niet afspeelbare b-kant.

Deze nieuwe editie van het album zal het prismaspectrum tonen door de afspeelbare zijde van het vinyl, met behoud van de beste geluidskwaliteit die fans kunnen verwachten. Het zal verpakt worden in een slipcase gatefold hoes, met een exclusieve poster. Dit is de eerste keer dat Pink Floyd gebruikmaakt van dit baanbrekende UV-drukproces voor een picture disc.

De afbeeldingen worden afgedrukt met een hoogwaardige UV-printer, waarbij UV-Led-licht wordt gebruikt om de permanente inkt aan de zijden zonder audio te drogen waarop de afbeelding is afgedrukt. Deze combinatie van eenzijdig geluid en de UV-print (aan de zijde zonder audio) combineert het beste van beide werelden: perfect geluid en een prachtige afbeelding om van te genieten.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Speak To Me
2. Breathe (In The Air)
3. On The Run
4. Time
5. The Great Gig In The Sky
Disc 2
1. Money
2. Us And Them
3. Any Colour You Like
4. Brain Damage
5. Eclipse

nieuwsbrief