gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

FUIS

HERE'S TO ASKING FOR HELP

Label: LAB MUSIC
Releasedatum: 31-05-2024
Herkomst: NL
Item-nr: 4647679
EAN: 8720923228931
Levertijd: Verwacht op 31-05

Recensie

INSTORE IN CONCERTO
Op de dag dat het album 'Here's To Asking For Help' wordt gereleased komt de band langs voor een optreden!
Aanvang 17:00 | Toegang is gratis | Entree is gratis. Meer informatie over deze en andere events vind je HIERfuis maakt eigenzinnige indie popnummers, met gevoel voor klank en ruimte voor elektronica. Ook wel ‘cinema pop’ genoemd. Geïnspireerd door acts als Bon Iver, Darkside, LUWTEN en Patrick Watson, verenigt fuis synthetische klanken met akoestische instrumentatie, 'field recordings’ en ‘samples’. Het resultaat is een harmonieus samenspel van geluiden en texturen die samen een geheel eigen sonische wereld vormen – een wereld waarin je zou kunnen dwalen als de zang je niet aan de hand zou leiden. Intimiteit heeft nog nooit zo gelaagd geklonken.

De nummers vertellen eerlijke verhalen vanuit een persoonlijke belevingswereld over rouw, onzekerheden en het zoeken naar een nieuwe start. Verhalen die als een arm om je heen slaan en zeggen "Kijk, ik begrijp er ook niks van, maar het komt wel goed.”

Met een moedige verkenning van geluid en emotie slaagt fuis erin om muziek te creëren die niet alleen gehoord, maar ook gevoeld wordt. fuis laat zien dat muziek meer kan zijn dan alleen klanken – het kan een reis naar de ziel zijn, een reis waarin we ons allemaal kunnen verliezen en uiteindelijk weer vinden.

Tracklist:

1 Tell Me You’ll Wait
2 They Were Building
3 Lead The Way
4 Norway
5 Wave
6 Go Here
7 Mouth Melodies
8 Thom Says It’s Okay
9 I Want To Slip Away
10 Here’s To
Door Redactie op

nieuwsbrief