gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

140 gr transparent blue vinyl
WIES presenteert Niets Hetzelfde: een intieme en akoestische live uitgave van hun nieuwe album Alles Anders. Speciaal in samenwerking met Record Store Day is er een beperkt aantal vinyl gedrukt welke enkel tijdens Record Store Day verkrijgbaar is bij jouw lokale platenzaak.

Niets Hetzelfde is live opgenomen in Artone Studio in het bijzijn van een selecte groep fans. De bestaande nummers van de band krijgen op de plaat een nieuwe dimensie in deze bijzondere akoestische versie op blauw-gekleurd vinyl. Op de plaat hoor je herkenbare boodschappen over leven en dood, vreugde en verdriet, liefde en pijn in een intiem jasje. Songwriter en frontvrouw Jeanne Rouwendaal neemt met haar teksten zichzelf onder de loep en deelt in haar verhalen een stukje van zichzelf, waarmee ze hoopt dat de luisteraar zich op zijn of haar beurt weer gezien en gehoord voelt. Luister naar een tijdscapsule vol belangrijke momenten waar iedereen zich in kan herkennen.

Ik Zie Ik Zie
Sigaret
Leugenaar II
De Dag Is Hier Begonnen
Blijf Weg
Voor De Gek
Ik Kijk Niet Meer Terug
Venus
Wat Is Er Misgaan?
Ook Als Ze Er Niet Meer Zijn
Door Redactie op

nieuwsbrief