gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Donderdag 13 juni 20:00 - 22:00 uur Luistersessie in Concerto
Je kan het nieuwe album "Samen Tegen Elkaar" voor het eerst kopen en luisteren. Er worden goodies weggegeven en je maakt kans mooie prijzen te winnen.

Zaterdag 15 juni 12:00 - 15:00 Albumpresentatie in Concerto
Goldband komt het nieuwe album presenteren in Concerto en zal exemplaren voorzien van een mooie handtekening, mis het niet!
Vanwege de verwachte drukte graag aanmelden via weticket.concerto.com .
Speciaal voor de signeersessie houden we een aantal speciale Goldband tote bags apart die je dan gratis krijgt bij aanschaf van het vinyl. First come, first served.

Goldband pre-order actie:
Bestel het nieuwe album "Samen Tegen Elkaar" op vinyl en ontvang een gratis totebag! Actie geldt zowel online als in de winkels, maar OP=OP.
Alle bestellingen geplaatst t/m 9 juni krijgen een tote bag erbij. De laatste tassen zijn verkrijgbaar tijdens de luistersessie en signeersessie (zie info hierboven)‘Samen Tegen Elkaar’ is het tweede studioalbum van Goldband. Na een stormachtige introductie wist de band binnen 3 jaar alles te doen waar de meeste artiesten een hele carrière voor nodig hebben. De uitverkochte shows, mainstages van alle grote festivals, platina platen, Edisons en mediaschandalen volgden elkaar zo snel op dat er in het vacuüm van deze duizeling wel nieuwe muziek gemaakt moést worden.

Op dit album verkennen Milo, Boaz en Karel de relatie met zichzelf met elkaar en met de prachtige storm die zij gecreëerd hebben; Goldband. Van drie simpele jongens uit Den Haag binnen no-time naar supersterrenstatus doet wat met kwesties als vriendschap, zelfbewustzijn en liefde.

Daarnaast schijnt het album ook een licht op een breder maatschappelijker thema. De wereld staat in brand, de systeemfouten worden pijnlijk zichtbaar en iedereen is samen tegen elkaar.

Zoals we inmiddels van Goldband gewend zijn is geen genre of onderwerp te gek en conformeren ze zich zo min mogelijk aan de verwachtingen van het publiek. Bereid je maar voor.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. De Band Van Karel
2. You & Me
3. Het Is Voorbij
4. Fml
5. Sex
6. Spijt
7. Zouderooid
8. Vuur & Vlam
9. Naakt Op Het Plein
10. Keer Op Keer
11. Slapen
12. Ik Kom Naar Huis
13. Rubber & Asfalt
14. Adem In
15. Hou Het Simpel
16. Stop Met Kijken
17. Samen Tegen Elkaar

nieuwsbrief