gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

‘The Lion King’ is een beetje als pindakaas: ‘Wie is er niet groot mee geworden?’ Voor de dertigste verjaardag van de film komt de iconische soundtrack uit op ‘Zoetrope’ vinyl, al had het in dit geval natuurlijk beter ‘Zootrope’ kunnen heten. Simba, Zazu, Timon, Pumba en zelfs Scar dansen op de LP op ‘Can You Feel The Love Tonight’ en ‘Circle Of Life’, liedjes van, u weet ’t vast, Elton John en Tim Rice. Hans Zimmer tekende destijds voor de instrumentale stukken. Er komt bovendien een nieuw deel in de bioscoop, dus 'The Lion King' zal weer veel aandacht krijgen.

30th Anniversary uitgave van de soundtrack van de Disney’s klassieker ‘The Lion King’ met alle kenmerkende hits uit de film. Special voor deze editie voor het eerst geperst op ‘Zoetrope’ vinyl. Laat de personages tot leven komen terwijl je luistert naar iconische nummers, waaronder 'Circle of Life', 'I Just Can't Wait to be King', 'Can You Feel the Love Tonight' in de originele film uitvoering maar ook gezongen door Elton John. Bovendien mag het tot een wereldwijde anthem uitgegroeide 'Hakuna Matata' niet ontbreken op het album.

Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Circle Of Life
2. I Just Can't Wait To Be King
3. Be Prepared
4. Hakuna Matata
5. Can You Feel The Love Tonight
6. This Land
7. ...To Die For
8. Under The Stars
9. King Of Pride Rock
10. Circle Of Life
11. I Just Can't Wait To Be King
12. Can You Feel The Love Tonight

nieuwsbrief