gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Regie: Darren Aronofsky

Verwacht bij de Wrestler geen glad gepolijste Hollywood productie. De film is rauw grofkorrelig en grotendeels met een steadycam opgenomen. De film is de terugkeer van Mickey Rourke op het witte doek.

Randy “the Ram” Robinson is een uitgerangeerde showworstelaar die in de jaren 80 de held was van menig liefhebber van dit genre. Het lichaam van Randy is oud en versleten en inmiddels is hij in de lagere regionen van de sport beland.

Zijn leven is eenzaam, zijn dochter wil geen contact met hem en de vrouw waar hij gevoelens voor koestert is een paaldanseres die vanwege haar beroepshouding hem pijnlijk op afstand houdt. Als hij een hartaanval krijgt gaat hij met pensioen en vindt hij een baantje in de supermarkt. Echt aarden kan hij hier niet.

Mickey Rourke is in zijn rol als Randy the Ram weergaloos, Ook krijgen we een mooie in kijk in de wereld van het professioneel worstelen, niets is wat het lijkt, alles is keurig in scène gezet. Dit in tegenstelling tot het leven van Randy.

nieuwsbrief