gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. When I Got Troubles (Album Version)
2. Rambler, Gambler (Album Version)
3. This Land Is Your Land (Live Version)
4. Song To Woody (Album Version)
5. Dink's Song (Album Version)
6. I Was Young When I Left Home (Album Version)
7. Sally Gal (Alternate Take)
8. Don't Think Twice, It's All Right (Demo)
9. Man Of Constant Sorrow (Live Version)
10. Blowin' In The Wind (Live Version)
11. Masters Of War (Live Version)
12. A Hard Rain's A-Gonna Fall (Live Version)
13. When The Ship Comes In (Live Version)
14. Mr. Tambourine Man (Alternate Take)
15. Chimes Of Freedom (Live Version)
16. It's All Over Now, Baby Blue (Alternate Take)
Disc 2
1. She Belongs To Me (Alternate Take)
2. Maggie's Farm
3. It Takes A Lot To Laugh, It Takes A Train To Cry (Alternate Take)
4. Tombstone Blues (Alternate Take)
5. Just Like Tom Thumb's Blues (Alternate Take)
6. Desolation Row (Alternate Take)
7. Highway 61 Revisited (Alternate Take)
8. Leopard-Skin Pill-Box Hat (Alternate Take)
9. Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again (Alternate Take)
10. Visions Of Johanna (Alternate Take)
11. Ballad Of A Thin Man (Live Version)
12. Like A Rolling Stone (Live Version)