gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

U2

ACHTUNG BABY

Genre: Reissues
Label: MERCURY
Releasedatum: 28-10-2011
Herkomst: NL
Item-nr: 2843709
EAN: 0602527788265
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Na Rattle and Hum, de plaat met de bluesheld B.B. King, vindt U2 zichzelf opnieuw uit met een nieuw geluid. Voor het eerst zijn er danceklanken te horen en worden enkele nummers zelfs voorzien van een extended mix. Tot op heden klinkt Achtung Baby nog steeds tijdloos en herbergt het enkele dikke hits.

De echte fans van U2 kijken er al lang naar uit; deze heruitgaven van Achtung Baby.

Voor elk wat wils deze keer; er zullen vijf verschillende versies uitkomen. Er is de enkele cd versie met gewoon het album. (dat geremasterd is). Dan is er de Deluxe dubbel cd met op de tweede cd alle B-kanten waaronder Satellite of Love en Paint it Black, maar ook schitterende eigen songs als Lady with the Spinning Head die dan eindelijk weer verkrijgbaar zijn.

Ook is er de Super Deluxe box waarin je 6 cd's en 4 dvd's aantreft met o.a. Zooropa en alle videoclips, documentaires, en ZooTV, live from Sydney.

Deze box zit in zijn geheel dan ook weer verpakt in de Über Deluxe box, met nog veel meer extra's zoals een 84 pagina's tellend boek, een The Fly zonnebril, speldjes, stickers et cetera, en zelfs het vinyl zit er bij. En ja, er is ook een 4 LP vinylbox met 180 grams dikke platen.

nieuwsbrief