gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

PACESHIFTERS

HOME

Label: SIMPELCEEDEE
Releasedatum: 27-04-2012
Herkomst: NL
Item-nr: 2932223
EAN: 0859707826822
Levertijd: 6 a 10 werkdagen

Recensie

Hey Lemmy,What’s up? En met de vrouwtjes, de drank, de dope en die zompige, stomende hardrock van je? Die eerste reeks vast redelijk op pijl, dat allerlaatste aspect ogenschijnlijk wat minder. Ik vroeg me onlangs namelijk af of je je de laatste jaren tijdens die eeuwige greatest hits-shows nog wel eens écht gegeven hebt op het podium. Niet? Ach ja, je bent ook geen 20 meer. Maar goed, ik heb iets om jouw rock ‘n rollgehalte in één klap weer op niveau te brengen. Paceshifters, jouw fuckin’ vaandeldragers uit de fuckin’ Netherlands, hebben namelijk net hun tweede plaat uitgebracht. Die noemen ze Home. En dat thuis voor hen, is het podium, zo blijkt uit alles. Net als bij jou, eigenlijk.

Luisteren die plaat? Mail me terug en ik stuur een exemplaartje op. Zodat je weer hoort hoe het écht moet. En hopelijk gaat het heilige hardrockvuur hierdoor dan ook weer branden bij jouw thuis. Cheers.

Tracks

Disc 1
1. This Road
2. Davis
3. Final Nail
4. Drive Me Insane
5. Right Now
6. I Ain't You
7. Where You Belong
8. Parasite
9. Death Race
10. So Young
11. Alone In The Dark
12. Time

nieuwsbrief