gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Little Rubber Girl
2. Stick Together
3. My Guitar Wants To Kill Your Mama
4. Willie The Pimp
5. Montana
6. Brown Moses
7. The Evil Prince (Line In Vancouver, British Columbia, 1984)
8. Approximate
9. Love Of My Life Mudd Club Version
10. Let's Move To Cleveland Solos (1984)
11. You Call That Music?
12. Pound For A Brown Solos (1978)
13. The Black Page (1984)
14. Take Me Out To The Ball Game
15. Filthy Habits
16. The Torture Never Stops (Original Version)
Disc 2
1. Church Chat (Original Version)
2. Stevie's Spanking (Original Version)
3. Outside Now (Original Version)
4. Disco Boy (Original Version)
5. Teen-Age Wind (Original Version)
6. Truck Driver Divorce (Original Version)
7. Florentine Pogen (Original Version)
8. Tiny Sick Tears (Original Version)
9. Smell My Beard (Original Version)
10. The Booger Man (Original Version)
11. Carolina Hard Core Ecstasy (Original Version)
12. Are You Upset? (Original Version)
13. Little Girl Of Mine (Original Version)
14. The Closer You Are (Original Version)
15. Johnny Darling (Original Version)
16. No, No Cherry (Original Version)
17. The Man From Utopia (Original Version)
18. Mary Lou (Original Version)