gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Apparat is het alias van Sascha Ring, een zeer veelzijdige muzikant die oa verantwoordelijk is voor het prachtige Walls (2007) en voor de knallende samenwerking met Modeselektor (Moderat, waar later dit jaar een nieuw album van uitkomt).

Dit nieuwe album, zijn tiende, is een soundtrack voor het toneelstuk Krieg & Frieden, naar het vermaarde boek van Leo Tolstoj. Ring kreeg de beschikking over een dertigkoppig orkest, welke hij spaarzaam maar doeltreffend inzet. Het resultaat is magisch te noemen. Een spannende, dreigende trip met ook de nodige wonderschone, romantische momenten. Een hartverscheurende plaat die zich kan meten met het beste werk van bijvoorbeeld Max Richter of , qua sfeer, met die van Angelo Badelamenti of zelfs met Sigur Ros. Muziek die je ook los van het toneelstuk kunt zien en kunt loslaten op je persoonlijke trip of welke willekeurige situatie dan ook. Een geweldige combinatie van electronica, ambient en klassieke muziek.

Tracks

Disc 1
1. 44
2. 44 (Noise Version)
3. Light On
4. Tod
5. Blank Page
6. Pv
7. K&f Thema (Pizzicato)
8. K&f Thema
9. Austterlitz
10. A Violent Sky

nieuwsbrief