gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. What Have We Done
2. A Glimpse Of Purity
3. Detach Reminding Borders
4. Clue Of Repititionn
5. Human Loves Failure
6. The Subconscious And It's Reflections
7. The Bird Will Forge Ahead
8. The Meaning Of It All Back And Forth