gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Xavier Dolan is pas 25, maar nu al een vaste gast op het Filmfestival van Cannes. Voor Mommy werd hij in 2014 met de Jury Prijs onderscheiden. De jonge Canadees heeft inmiddels een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. Ontdek de films van dit veelzijdige supertalent. Misschien nu al de belangrijkste filmauteur van het begin van deze eeuw.

MOMMY
Alleenstaande moeder Diane wordt gedwongen de zorg over haar puberzoon met ADHD op zich te nemen. Een intense en hartverscheurende zoektocht naar een beetje stabiliteit is het gevolg.

TOM À LA FERME
In deze psychologische thriller reist Tom naar het platteland voor de begrafenis van zijn geliefde. Niemand blijkt te weten wie hij is. De seksueel gefrustreerde broer van de overledene richt zijn pijlen op Tom.

LAURENCE ANYWAYS
Laurence en zijn vriendin Fred zijn gek op elkaar. Maar Laurence wil vrouw worden. Samen beginnen ze aan een turbulente reis die hen dichter bij elkaar brengt.

LES AMOURS IMAGINAIRES
De jarenlange vriendschap van Marie en Francis krijgt het zwaar te verduren als beide verliefd worden op dezelfde aantrekkelijke jongen, Nicholas.

J'AI TUÉ MA MÈRE
Hubert is een lastige puber die voortdurend overhoop ligt met zijn moeder. Hij wil de wereld in met zijn vriendje, maar dat mag niet van haar. Zijn ergernis krijgt obsessieve trekjes.
Door Redactie op

nieuwsbrief