gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

BOB MOSES

ALL IN ALL

Genre: Pop & Rock
Label: DOMINO RECORDS
Releasedatum: 17-04-2015
Herkomst: NL
Item-nr: 3370599
EAN: 0887828035625
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Bob Moses is een duo uit Brooklyn dat melodieuze deep house maakt, maar niet uitsluitend voor op de dansvloer. Want de muziek van Tom Howie en Jimmy Vallence, ze kennen elkaar al uit de studiebanken in het Canadese Vancouver, blijkt gelaagder dan je in eerste instantie zou denken. Dat bewezen ze al enigszins op een tweetal ep’s, waarop minimalistische elektronica samensmelt met lome housebeats. Die ep’s vormen tevens de basis voor All In All, hun eerste volwaardige plaat.
Daarop trekt het duo de muzikale registers nog iets verder open. Zo zit er een singer-songwriter component doorheen vervlochten. Waardoor sommige nummers meer tekst bevatten dan gangbaar binnen dit genre. Ook maakt Bob Moses af en toe gebruik van organische instrumenten, zoals een akoestische gitaar. Het zorgt ervoor dat deze muziek origineel uit de hoek komt. En speels. Zoals voetstappen die langzaam aan in beats veranderen. Al met al een fijne combinatie van dance en pop.

Tracks

Disc 1
1. Far From The Tree
2. Winter's Song
3. All I Want
4. Interloper
5. Stealing Fire
6. Hands To Hold
7. Hands To Hold (Acoustic)
8. Too Close For Comfort
9. Val
10. It's Gone
11. I Ain't Gonna Be The First To Cry
12. Grace

nieuwsbrief