gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. You're My Heart, Your My Soul
2. One In A Million
3. Cheri Cheri Lady
4. Lucky Guy
5. Brotherlouie
6. You Can Win If You Want
7. With A Little Love
8. Let's Talk About Love
9. Don't Give Up
10. Atlantis Is Calling (S.o.s. For Love)
11. Just Like An Angel
12. Bells Of Paris
13. In Shaire
14. Riding On A White Swan
15. Princess Of The Night
16. Give Me Peace On Earth