gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. A Hard Road
2. It's Over
3. You Don't Love Me
4. The Stumble
5. Another Kinda Love
6. Hit The Highway
7. Leaping Christine
8. Dust My Blues
9. There's Always Work
10. The Same Way
11. The Super-Natural
12. Top Of The Hill
13. Someday After A While (You'll Be Sorry)
14. Living Alone
15. Looking Back
16. So Many Roads
17. Mama, Talk To Your Daughter
18. Alabama Blues
19. All My Life
20. Ridin' On The L And N
21. Eagle Eye
22. Little By Little
23. Sitting In The Rain
24. Out Of Reach
25. No More Tears (Bbc Saturday Club Session)
26. Ridin' On The L And N (Bbc Saturday Club Session)
27. Sitting In The Rain (Bbc Saturday Club Session)
28. Leaping Christine (Bbc Saturday Club Session)