gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Georgios Kyriacos Panayiotou, beter bekend als George Michael, was veelzijdig: zanger, songwriter, producer, filantroop en één van de bestverkopende artiesten aller tijden. Maar, bovenal was hij een geliefd en aanbeden man door velen. Een rasartiest, gezegend met goeie looks, die zijn fans met elk werk weer trakteerde op authenticiteit en een prachtige stem. Een man niet zonder problemen of moeilijkheden in zijn leven, maar door gemaakte fouten en imperfecties misschien júíst nog meer gewaardeerd door het grote publiek. Je voelde zijn emoties in z’n muziek en je herkende die van jou. Een briljante artiest die zijn eigen koers bepaalde en tot op de dag van vandaag nog vele voetjes van de vloer krijgt. Toen George Michael tijdens kerst op 25 december 2016 overleed op 53-jarige leeftijd, verloren velen hun idool en was de muziekwereld weer een ster armer.
In 1996 trad George op in een uitzending van MTV Unplugged en zong diverse nummers uit zijn carrière. Wham! hits, liedjes van de albums Faith, Listen Without Prejudice Vol. 1 en Older kwamen voorbij. Naast een heruitgave van het originele album van Listen Without Prejudice Vol. 1 zijn déze MTV-uitvoeringen nu voor het eerst uitgebracht. Listen Without Prejudice Vol. 1/MTV Unplugged staat daarnaast nog vol met mixen van de albumtracks en b-sides. De uitgave is te verkrijgen als 2 cd-exemplaar, maar ook als een Deluxe Limited Edition Box Set met 3 cd’s en dvd. Leuk als kerstcadeau. Om de feestdagen met George te besteden zoals we hem het liefst herinneren, Too Funky.

Tracks

Disc 1
1. Praying For Time (Remastered)
2. Freedom! ('90) (Remastered)
3. They Won't Go When I Go (Remastered)
4. Something To Save (Remastered)
5. Cowboys And Angels (Remastered)
6. Waiting For That Day (Remastered)
7. Mother's Pride (Remastered)
8. Heal The Pain (Remastered)
9. Soul Free (Remastered)
10. Waiting (Reprise) (Remastered)

nieuwsbrief