gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

MOVIE

CLINT EASTWOOD COL. 2015

Label: WARNER HOME VID
Releasedatum: 07-10-2015
Herkomst: NL
Item-nr: 3620103
EAN: 5051888217801
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

Acteur, regisseur, componist en producent. Volg de carrière van deze filmgrootheid binnen een thema dat hem na aan het hart ligt: de biografische film. Laat je ontroeren door deze verzamelbox met de beste werken van Clint Eastwood in dit genre, en ontdek een nieuwe kant van de kunstenaar. Deze boxset bevat: American Sniper, J. Edgar, Hereafter, Invictus & Gran Torino.

American Sniper

Het is Chris Kyle’s (Bradley Cooper) missie om zijn medesoldaten te beschermen terwijl de rebellen het op hem voorzien hebben. Ondanks het gevaar, en de zorgen aan het thuisfront, dient Chris vier keer in Irak. Hij werkt in de geest van het Navy SEAL credo: ‘leave no man behind.’ Maar wanneer hij terugkeert naar zijn vrouw Taya (Sienna Miller) en kinderen, komt Chris erachter dat het juist de oorlog is die hij niet achter zich kan laten.

J. Edgar

Leonardo DiCaprio speelt J. Edgar Hoover, de man die bijna 50 jaar lang aan het hoofd stond van de FBI. Hoover was een gevreesd, geliefd, gehaat en gerespecteerd man. Zonder enige moeite zette hij de waarheid naar zijn hand. Zijn harde, heldhaftige methoden dienden zijn enige vurige wens: wereldwijde waardering. Maar achter deze façade gingen grote geheimen schuil. Geheimen die het einde hadden kunnen betekenen van zijn imago, zijn carrière en zijn leven. Oscar-winnaar Clint Eastwood regisseerde een sterrencast, met Naomi Watts, Armie Hammer en, in de rol van Hoover’s overbezorgde moeder, Oscar-winnares Judi Dench.

Hereafter

George (Matt Damon) is een doorsnee Amerikaan die sinds zijn jeugd een speciale band heeft met het hiernamaals. Aan de andere kant van de wereld heeft de Franse journaliste Marie (Cécile de France) een bijnadoodervaring die haar wereld op zijn kop zet. En wanneer Marcus (Frankie en George McLaren), een scholier uit Londen, de persoon verliest die het dichtste bij hem staat, gaat hij wanhopig op zoek naar antwoorden. Wanneer hun paden zich kruisen tijdens hun zoektocht naar de waarheid, is hun leven voorgoed veranderd door wat zij geloven te zullen vinden in het hiernamaals. Deze aangrijpende film werd geregisseerd door Academy Award-winnaar Clint Eastwood met een script van de hand van tweevoudig Oscar-genomineerde Peter Morgan. Met rollen voor Jay Mohr, Bryce Dallas Howard, Marthe Keller en Derek Jacobi.

Invictus

Zijn heroïsche gevecht tegen de apartheid zorgde ervoor dat hij 27 jaar lang in de gevangenis zat. Dus wat doet Nelson Mandela als hij tot president van Zuid-Afrika is gekozen? Hij weigert wraak te nemen, vergeeft zijn onderdrukkers en gaat op zoek naar nationale eenheid. Dit doet hij op een onverwachte plek: het rugbyveld. Eén team, één land. De universele taal van de sport heeft nog nooit zo aangrijpend gesproken als in Eastwoods Invictus.

Gran Torino

Walt Kowalski, Korea-veteraan en gepensioneerd medewerker van een autofabriek vindt het allemaal maar niks, wat er van zijn leven en zijn omgeving is geworden. Met name van zijn buren, Hmong-immigranten uit Zuid-Oost Azië, moet hij niets hebben. Maar door een samenloop van omstandigheden neemt Walt het voor zijn buren op tegen een plaatselijke bende die geweld en angst zaait.
Door Redactie op

nieuwsbrief