gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Shake, Rattle And Roll
2. Walking After Midnight
3. Heartbreak Hotel
4. My Special Angel
5. That's Why I Love You Like I Do
6. What Am I Living For
7. Bird Dog
8. Little Things Mean A Lot
9. Train Of Love
10. Thunder Road / Sugarfoot Rag
11. Lovely Is A Lonely Street
12. Singing The Blues