gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. I Just Want To Have Something To Do
2. I Wanted Everything
3. Don't Come Close
4. I Don't Want You
5. Needles And Pins
6. I'm Against It
7. I Wanna Be Sedated
8. Go Mental
9. Questioningly
10. She's The One
11. Bad Brain
12. It's A Long Way Back To Germany
13. I Want You Around (Ed Stasium Version)
14. Rock 'n' Roll High School (Ed Stasium Version)
15. Blitzkrieg Bop/teenage Labotomy/california Sun/pinhead/she's The One (Live Version )
16. Come Back, She Cried (A.k.a. I Walk Out) (Demo)
17. Yea, Yea (Demo)