gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Sugar Mountain (Live)
2. I Am A Child (Live)
3. Comes A Time (Live)
4. After The Gold Rush (Live)
5. My My, Hey Hey (Out Of The Blue) [Live]
6. When You Dance I Can Really Love (Live)
7. The Loner (Live)
8. The Needle And The Damage Done (Live)
9. Lotta Love (Live)
10. Sedan Delivery (Live)
Disc 2
1. Powderfinger (Live)
2. Cortez The Killer (Live)
3. Cinammon Girl (Live)
4. Like A Hurricane (Live)
5. Hey Hey, My My (Into The Black) [Live]
6. Tonight's The Night (Live)