gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Ch-Check It Out (With Skit)
2. Right Right Now Now (With Skit)
3. 3 The Hard Way
4. It Takes Time To Build (With Skit)
5. Rhyme The Rhyme Well (With Skit)
6. Triple Trouble
7. Hey Fuck You (With Skit)
8. Oh Word?
Disc 2
1. That's It That's All
2. All Lifestyles (With Skit)
3. Shazam!
4. An Open Letter To Nyc (With Skit)
5. Crawlspace (With Skit)
6. The Brouhaha
7. We Got The (With Skit)