gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Don`t Be That Way
2. They All Laughed
3. Autumn In New York
4. Stompin` At The Savoy
5. I Won`t Dance
6. I`ve Got My Love To Keep Me Warm
7. Gee, Baby, Ain`t I Good To You?
8. Let`s Call The Whole Thing Off
9. I`m Puttin` All My Eggs In One Basket
10. A Fine Romance
11. Love Is Here To Stay
12. Learnin` The Blues