gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. All Over You (A- Seite)
2. I'd Hate To Be You On That Draftful Day
3. Long Time Gone
4. Talkin' John Birch Paranoid Blues
5. Masters Of War
6. Oxford Town
7. Farewell
8. Don't Think Twice, It's All Right (B- Seite)
9. Walkin' Down The Line
10. I Shall Be Free
11. Bob Dylan's Blues
12. Bob Dylan's Dream
13. John Brown
14. The Time They Are A-Changin'