gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Fugue
2. All The Way (Live)
3. I Love To Please You
4. Well, Well, Well!
5. Moogin' On
6. Don't Look Back
7. Aquarius / Let The Sun Shine In ("hair")
8. Wearin' It Out
9. I Just Can't Give You Up
10. Every Chance I Get (I'm Gonna Love You)
11. Dancin'
12. I'll Always Dream About You
13. Intermezzo
14. Spanoletta / Don't Cry For Me Argentina ("evita")
15. Intermezzo
Disc 2
1. Close Your Eyes And Remember (Live At The Savoy)
2. Sassy Stew (Live At The Savoy)
3. Callin' Fallin' (Live At The Savoy)
4. Baby What You Want Me To Do (Live At The Savoy)
5. You Never Know (Live At The Savoy)
6. Lynn (Live At The Savoy)
7. It's Just Called Love (Live At The Savoy)
8. The In Crowd
9. What's Going On
10. Chance Encounter
11. Up Where We Belong ("an Officer And A Gentleman")
12. Intimacy
13. A Special Place
14. Paradise
15. I Can't Wait
16. Just A Little Ditty