gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

WENDE

MENS
Genre: Pop & Rock
Label: RTBE S-Z WENDE/TATHATA
Releasedatum: 09-03-2018
Herkomst: NL
Item-nr: 3811448
EAN: 5051083129107
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.

Recensie

Weinig Nederlandse artiesten zijn zo veelzijdig als Wende Snijders. Na zich op het Franse chanson gestort te hebben, volgde onder meer Engelse popmuziek en herschreven klassieke stukken. Op haar nieuwe album zingt ze, begeleidt door elektronische beats (met uitzondering van de prachtige pianoballad Blijf) in het Nederlands. Op Mens bezingt Wende het leven. Hoe houdt je je als mens staande tussen de andere mensen?
Met de opbouw van opener Deze Gin weet Wende de aadacht meteen te trekken. Een tekst die overigens doet denken aan het werk van Jacques Brel of Scott Walker. Wende kan stoer zijn, maar even breekbaar, zoals in Vrij me. Een album dat met volle aandacht beluisterd moet worden, al is het alleen al om de prachtige teksten waarvoor niet alleen Wende tekende zelf maar ook Typhoon, Joost Zwagerman, Arnon Grunberg en Dimitri Verhulst. Wie eenvoudig gestructureerde liedjes verwacht, is aan het verkeerde adres. Mens is een reis. Die met met elke luisterbeurt meer en een mooier landschap laat zien.

Tracklist:
1. Deze Gin
2. Wat Is Mijn Plan Vandaag
3. Schone Handen
4. Vrij Me
5. Voor Alles
6. Als Diamant
7. Buenos Aires
8. Heb ik Dat Nodig
9. Alles Gaat Kapot
10. Hoe Lang Nog
11. Blijf
.

nieuwsbrief