gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

• 180 GRAM AUDIOPHILE VINYL
• INCLUSIEF INSERT MET SONGTEKSTEN
• HET DEBUUTALBUM, VOOR HET EERST VERKRIJGBAAR OP VINYL
• SPECIAAL VOOR VINYL GEMASTERED EN CUSTOMIZED ARTWORK
• MET DE HITS “ALS HET VUUR GEDOOFD IS”, “MOOI
LIEDJE”, “HENK” E.V.A.
• ZWART VINYL


Acda en De Munnik was een Nederlands cabaret- en muziekduo bestaande uit Thomas Acda en Paul de Munnik. Hun teksten gaan voornamelijk over de liefde, het strand, de jeugd en het leven.

Op het album Acda & De Munnik maken we voor het eerste kennis met Herman in hun debuutsingle “Als Het Vuur Gedoofd Is”. Het is een verhaal van Herman, die terugkijkt op zijn leven tot dan toe en tot de conclusie komt dat alles anders is verlopen dan hij gehoopt had. Ondanks dat hij een vrouw, kind, huis, auto en een baan heeft.

Op het album staan verder de A&DM klassiekers als ”Lopen tot de zon komt”, “Vondelpark vannacht” en de inmiddels befaamde cover van het Jacques Brel nummer “De stad Amsterdam”.

“Mooi Liedje” is misschien wel het meest emotionele liedje van het album. In dit nummer wordt de pijn en eenzaamheid na een relatiebreuk op zeer intieme wijze bezongen door Paul de Munnik.

21 jaar na het verschijnen van het album, is Acda & De Munnik nu voor het eerst verkrijgbaar op vinyl. De LP bevat een insert met foto’s en songteksten.

Door Redactie op 2018-02-13

Tracks

Disc 1
1. Als Het Vuur Gedoofd Is
2. Drie Keer Vallen
3. Lopen Tot De Zon Komt
4. Vondelpark Vannacht
5. Dag Esmee
6. Niemand Sterft
7. Het Geeft Niet
8. Henk
9. Wacht Op Mij
10. Tien Seconden
11. Mooi Liedje
12. Zwerver Met Een Wekker
13. De Stad Amsterdam
14. Als Je Bij Me Weggaat
.

nieuwsbrief