gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. My Dear Old Southern Home
2. The Ship That Never Returned
3. Your Lone Journey
4. My Friend Jim
5. No Telephone In Heaven
6. Dream Of The Miner's Child
7. Wreck Of The Number Nine
8. Grandfather's Clock
9. Don't Say Goodbye If You Love Me
10. Sleep Baby Sleep
11. Signal Light
12. That Silver Haired Daddy Of Mine
13. Life Is Like A River