gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Esther Von Haze is de debuutplaat van deze Belgische zangeres, maar ook weer niet. Want onder haar eigen naam Esther van Hees heeft ze de afgelopen jaren al een mooie reputatie opgebouwd, met haar prachtige stem en fijnzinnige jazz, die nog wel eens overgoten werd met een popsausje. Want Esther zingt namelijk net zo graag jazz als pop, reden om onder het pop-alter ego Esther Von Haze een heus popalbum uit te brengen. Ze zocht haar toevlucht bij het befaamde producers-duo Nelson & Djosa en dat blijkt een zeer goede zet. Die voegen namelijk net dat beetje extra magie toe aan dit album, dat vol staat met sprankelende en gevoelige popliedjes. Ze wordt qua stem wel vergeleken met Kate Bush, maar hoewel dat op zich een eer is, doet het Esther ook tekort. Esther heeft namelijk een veelzijdige stem, die vooral in de rustige nummers goed tot zijn recht komt, zoals in de ballad Jasmin’s Mirror, een van de hoogtepunten op dit verrassend sterke album.

Tracks
1. Stars
2. Karma is Real
3. As I walk on by
4. Garden of Eden
5. Jasmin's Mirror
6. Stay Wild
7. Black
8. Dive in the Deep
9. These Walls

Producers: Nelson & Djosa
Mix: Nelson & Djosa
Master: Amsterdam Mastering
Band: Esther Von Haze (vocals), Reindert Kragt (bass), Marius van den Brink (keys), Bram Knol (drums), Nelson & Djosa (backings)
executive producer: Jochem Tromp
label: Esther Von Haze music distributed by Soepermarkt
.

nieuwsbrief